кадър Айхан Юнал, YouTubeКак мислите, че би изглеждал нашият свят в

...
кадър Айхан Юнал, YouTubeКак мислите, че би изглеждал нашият свят в
Коментари Харесай

Айхан от Варна описа света през 2050 година


кадър Айхан Юнал, YouTube

Как мислите, че би изглеждал нашият свят в бъдеще? Какви хора ще живеят? С какво ще се храним? С какво ще се придвижваме? Какво ще работим? Всичко това ще разберете в този видеоклип. До 2050 година нашата планета ще бъде напълно друго място, чака се да има големи промени във всяка една сфера, показва Айхан Юнал от Варна в канала си в ютуб.

Всички хора, които съумеят да изгледат клипа до края, имам един дребен подарък. Желая ви прелестно гледане.



Самолети на SpaceX са за основаване на непрекъсната колонизация. До 2050г. Илон Мъск възнамерява да има марсиански град с към 1 милион души. SpaceX също създава Starling, това са хиляди спътници, които ще обезпечат най-модерната широколентова интернет система в света, други галактически компании като Blue Origin, Lockheed Martin и Virgin Galactic, също се състезават. Може да имаме непрекъсната колония на луната, галактически хотели в орбита, и хора на Марс

До 2050 година потреблението ни на храна ще бъде мощно друга, най-много заради добитъка на месо, най-много поради парниковите газове, които употребяват 26% от земната повърхнина. За да се изхранва възходящото население, до момента в който се понижават нездравословните излъчванията, би трябвало да се отдалечим също и от месото. Има компании, които спомагат за това, също по този начин има компании за други възможности за месо, като са получили оценки за милиарди долари, също така известността на растителнатата диета се усилва, а в случай че се питате, дали това значи, че в никакъв случай повече няма да ядете месо, НЕ! Съществува култивирано месо, култивираното месо е месо, създадено от ин витро клетъчната просвета, заобикаляйки клането на животни и произвеждащ минимални излъчвания.

До 2050 година най-вероятно ще имаме in vitro пържоли от т-кости, създадени за масите, с цел да се отговори на търсенето на възходящото население, като в същото време заобикаляме несигурността на изменящия се климат.

В градовете селскостопански пазар ще експлодира до 2050 година ще има огромни ферми по целия свят, които да хранят възходящото население, като в същото време употребяват доста малко земя и вода, защото нашата консумация на храна ще се трансформира благодарение на биотехнологиите.

Докато протезирането замества огромни органи, стволовите кафези ще регенерират пострадвания и болести, стволови кафези, могат да бъдат ориентирани към превръщането на огромно многообразие от характерни кафези, които ще бъдат употребявани за лечения, като терапиите със стволови кафези дружно с мозъчни чипове биха могли да оказват помощ на тези с Паркинсон и Алцхаймер, само че също по този начин и на тези със сърдечно заболяване, диабет вид 1, рак, артрит и всички типове други болести.

Друга биотехнология е редактиране на гени благодарение на CRISPR / учените към този момент могат да отстраняват нишките на ДНК, които предизвикват болести и да ги заменят с разнообразни в бъдеще, учените се надяват да излекуват до момента наследствените заболявания с тази технология.

6. Решение за изменението на климата

Улавянето и съхранението на въглерод ще улавя въглеродните излъчвания от източниците и по-късно ще ги транспортира подземен, оставяйки атмосферата незасегната, напредналите технологии ще могат да отстранен въглерода непосредствено от въздуха и морската вода, също така някои минерали естествено реагират с въглероден диоксид и ние можем да ги използваме за преобразяване на въглерод от газ в твърдо вещество, не е несъмнено коя от тези тактики е най-хубавата, само че в бъдеще сигурно ще забележим, че необятното ще се ползва.

Благодаря ви за отделеното време, другари! Аз бях Ayhan Infire. А какви още технологии знаете, които ще се появят, долу в мненията, може да споделите.

Както ви дадох обещание подаръка, подаръкът е моята първа електронна книга,,Как да станете известни в фейсбуй’’ с цел да я получите, би трябвало да харесате този видеоклип, да го коментирате с Аз желая тази книга и вашият имейл и да се абонирате за моят канал с камбанка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР